Име SUPRA СИСТЕМ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ ЗА АГОЛЕН ЕЛЕМЕНТ
Финиш хром
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал челик
Опис Систем дизајниран да го искористи најголемиот дел од просторот во аголните елементи/ Погоден за лево и десно отворање на врати/ Изработена од челик обоена сива со 4 хромирани кошници/ Носивост до 20 кг/ Вклучува автоматско меко затворање/ Минимална длабочина на елементот 505 мм/ Минимална ширина на вратата 400 mm/ Погоден за ширина на внатрешниот дел на елементот од 864 до 964 mm/ Тридимензионално прилагодување на вратата/ Лесно и брзо да се инсталира.
Шифра Опис Цена
7969 SUPRA Систем на извлекување за аголен елемент хром 33,855 ден. по ком.