Име SWITCH 7008
Димензии H=96.8mm; L=27.6mm; W=40mm
Финиш натур даб
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Дрво даб
Опис SWITCH – Триаголнеста закачалка за ѕид – дискретна, елегантна и едноставна. Направена од ореово дрво или во даб и достапна во четири различни бои, оваа топла и безвременска закачалка е совршена за нордиско или минималистичко опкружување на кое им се потребни дискретни декоративни елементи. Нејзините прави линии излегуваат од триаголник со правоаголна основа што додава рамнотежа и одлична функционалност. Нејзината инсталација совршено се поврзува со нејзините минималистички, поедноставени форми бидејќи се прицврстува на ѕидот со помош на лепило. Во комбинација со колекцијата на рачки од исто семејство, Switch ви овозможува да креирате хармонични и релаксирачки простори.
Шифра Опис Цена
92660 SWITCH 7008, натур даб 1057 ден. по ком.
92824 SWITCH 7008, натур орев 1094 ден. по ком.
92939 SWITCH 7008, дрво/ мат бела 1193 ден. по ком.
92940 SWITCH 7008, дрво/ мат црна 1193 ден. по ком.

Category: