Име SYSKOR TERRA S85 сет за 2 врати – црна
Димензии горна и долна водилка L= 2m / профил рачка L= 2,9m
Финиш Црна
Производител Syskor
Потекло EU
Материјал алуминиум
Опис Сет Terra S85 за 2врати се состои : горна и долна водилка од 2м / систем за меко отварање и затварање 25-40кг за 2 врати / сет долни тркалца со носивост: 70кг за 2 врати / профил рачки за 2 врати / четка за рачки