Име TANDEM Solo- СИСТЕМ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ ЗА ВИСОКИ ЕЛЕМЕНТИ – БЕЛ
Димензии За елемент 450мм / висина 1800мм
Финиш Бел
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Опис SoftSTOPPro тивко отвoрање и затвoрање / Облога на полиците против пролизгување / За вратите се користат шарки со агол на отворање од 110 степени / Со отворање на вратите, механизмот автоматски се извлекува од елементот / На една рамка може да се постават до шест полици на посакувана висина со носивост на секоја полица до 16 kg.
Шифра Опис Цена
92268 TANDEM solo сет рамка 450/1800мм бела 21235 ден. по ком.
92267 TANDEM solo полица 450мм Arenaplus-бела/хром 5,438 ден. по ком.