Име TAP 0073
Димензии Ø36/40mm; Ø55.8/60mm;
Финиш ZP1 Хром мат / ZM2 Црна мат
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Структура TAP 0073 рачката спаѓа во серијата на вкопани рачкина Viefe®, создадена за лизгачки врати и парчиња мебел каде нема простор за дополнителни испакнати површини. Едноставна, практична и ергономична за употреба. Идеална намена има како за канцелариски мебел, така и за детски соби. Hollow рачката со својата идеална геометриска форма е одличен декоративен избор. Достапна е во хром мат финиш.
Шифра Опис Цена
7349 TAP 0073, Ø36/40mm, хром мат 202 ден. по ком.
90644 TAP 0073, Ø36/40mm, Црна мат 219 ден. по ком.
93475 TAP 0073, Ø55.8/60mm;, Црна мат 335 ден. по ком.
93476 TAP 0073, Ø55.8/60mm;, хром мат 303 ден. по ком.