Име Terra S85 сет тркала г/д
Производител SYSKOR
Потекло Шпанија
Опис Сет од тркала за горно и долно водење. Сетот содржи две горни тркала и две долни тркала.
Шифра Опис Цена
92365 Terra S85 сет тркала за лизгачки врати 1,176 ден. по ком.