Име Terra S85 тркало
Производител SYSKOR
Потекло Шпанија
Материјал Челик, пластика
Опис Terra S85 Систем за лизгачки врати со меко отворање и затворање, со носивост до 40кг. Easy Soft системот е вграден во горното водење и овозможува брзо и едноставно монтирањесо автоматско позиционирање на кочницата.
Шифра Опис Цена
92366 Terra S85 тркало горно 159 ден. по ком.
92367 Terra S85 тркало долно 395 ден. по ком.