Име TEUS
Димензии 80x80x H710mm: 80x80x H1100mm
Финиш бела, црна
Производител Sambeat
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис TEUS Ногара за маса со регулатор
Шифра Опис Цена
92896 TEUS,, бела, 80х80х710мм 1808 ден. по ком.
92897 TEUS,, црна, 80х80х710мм 1808 ден. по ком.
92898 TEUS,, црна, 80х80х1100мм 2406 ден. по ком.