Име Titane извлечна колона М20
Димензии за елемент со мимимална димензија 162х460мм; Препорачливо за елемент со ширина 20цм. Носивост до 25кг
Финиш Антрацит сива
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Опис Titane извлечна жичена колона за елемент со 20цм ширина, во антрацит боја. Монтажа со две леви водилки, со целосно извлекување и меко затворање. Со две нивоа на редење од кои долната има место за 4 шишиња. Подесување на фронтот со 5D штел.
Шифра Опис Цена
92561 Titane извлечна жичена колона за 20цм, антрацит 3793 ден. по ком.