Име Topeka
Финиш Црна мат
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Алуминиум
Шифра Опис Цена
91969 Topeka црна мат 96/160мм 646 ден. по ком.
91968 Topeka црна мат 128/192мм 763 ден. по ком.
91967 Topeka црна мат 160/224мм 875 ден. по ком.

Category: