Име TopFlex – работна плоча на извлекување
Димензии Ширина 450 – 900 mm
Производител Kesseboehmer
Потекло Германија
Материјал Челик
Опис Едноставна и без напор / Со две должини за извлекување / Поддржува различни дебелини на плочи / Можност за вградување во елементи со ширина од 450mm -900mm / Може да биде со фиксен фронт или со паѓачки фронт (се спушта во рамнина со плочата)
Шифра Опис Цена
7163 TopFlex сет оков за работна плоча на извлекување 45-90 cm, фиксен фронт 10299 ден. по ком.
7147 TopFlex сет оков за работна плоча на извлекување 45-90 cm 10978 ден. по ком.