Име TopLine L NEW со 3 врати за максимална ширина 4000мм
Димензии за максимална ширина до 4000мм, врати со тежина до 50кг, висина до 2600мм и дебелина до 30мм
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Алуминиум
Опис TopLine L NEW Нова генерација на системи за лизгачки врати од Hettich Германија со подобрени перформанси и уште полесна монтажа.
Структура шифри: 92739, 92731, 92733, 92737, 92734 х2, 92611 х2