Име TopLine XL NEW 4-врати SYNCHRO
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Опис Сет за систем на лизгачки врати со горно водење и синхронизирано отворање на средните врати/ Во сетот е вклучен тркалца и водилка за непрекинато движење на вратите