Име TUBO – Оклагија / алуминиум 2,4m
Димензии 2400mm
Финиш елоксиран мат
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал алуминиум
Опис Алуминиумска оклагија за гардеробер е најдобрата опција за комбинирање на дизајнот на вашата гардероба и соблекувална. Во согласност со ISO стандардот: 7170:205. држачите за оклагија можат да издржат максимална тежина од 40 кг/метар рамномерно распределени.