Име U – Метална организација за фиока под садопер – Бела
Финиш бела
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Шифра Опис Цена
6814 U-форма универзална за под садопер 1841 ден. по ком.