Име U – Метална организација за фиока под садопер – Шампањ
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Шифра Опис Цена
6709 U-форма универзална за под садопер 1813 ден. по ком.