Име U – Метална организација за фиока под садопер – Антрацит
Финиш антрацит
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал метал
Монтирање МОНТАЖА
Шифра Опис Цена
7229 U-форма универзална за под садопер 1760 ден. по ком.