Име U- форма организатор за под садопер шампањ
Финиш шампањ
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал пластика
Шифра Опис Цена
6627 U-форма организатор за под садопер – ШАМПАЊ 1,480 ден. по ком.