Име U 0056
Димензии C=128mm/L=200mm , C=192mm/L=200mm , C=320mm/L=328mm, C=492/L=500мм
Финиш ZM2 – црна мат / Z11 – хром мат / Z23 – брусен никел / Z26 – брусен бакар/ Z27- брусен месинг/ ZM1-бела мат
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал замак
Опис U е рачка со прави линии со универзален дизајн кој и дава доза на елеганција, што ја прави одлично да се вклопува во разновидни стилови на мебел. Достапна е во хром мат, брусен никел и црн мат финиши и 3 различни димензии со што оваа рачка е во постојан тренд и е на врвот на најпродаваните Viefe® производи.
Шифра Опис Цена
6484 U 0056 128/136мм, брусен никел 322 ден. по ком.
6477 U 0056 128/136мм, хром мат 277 ден. по ком.
6476 U 0056 128/136мм, црна мат 255 ден. по ком.
6471 U 0056 192/200мм, брусен никел 391 ден. по ком.
6449 U 0056 192/200мм, хром мат 347 ден. по ком.
6489 U 0056 192/200мм, црна мат 339 ден. по ком.
6444 U 0056 320/328мм, брусен никел 635 ден. по ком.
6450 U 0056 320/328мм, хром мат 586 ден. по ком.
6473 U 0056 320/328мм, црна мат 521 ден. по ком.
90435 U 0056 492/500мм, мат црна 958 ден. по ком.
90436 U 0056 492/500мм, брусен никел 1061 ден. по ком.
90210 U 0056 128/136мм, брусен бакар 396 ден. по ком.
90211 U 0056 192/200мм, брусен бакар 511 ден. по ком.
90212 U 0056 320/328мм, брусен бакар 720 ден. по ком.
90705 U 0056 128/136mm, брусен месинг 405 ден. по ком.
90706 U 0056 192/200mm, брусен месинг 508 ден. по ком.
90707 U 0056 320/328мм, брусен месинг 718 ден. по ком.
91082 U 0056 492/500мм, брусен бакар 1168 ден. по ком.
92498 U 0056 492/500мм, брусен месинг 1168 ден. по ком.
92600 U 0056 128/136мм, бела мат 281 ден. по ком.
92601 U 0056 192/200мм, бела мат 394 ден. по ком.
92603 U 0056 492/500мм, бела мат 1103 ден. по ком.
92602 U 0056 320/328мм, бела мат 614 ден. по ком.

Category: