Име U108 ST9 Vanilla Yellow
Димензии 2800х2070mm
Формат
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 1015
Опис U108 ST9 Vanilla Yellow Ванила жолтата боја е помеѓу жолтите и крем тоновите, а генерално се користи за да внесе топлина во просторот. Одлично соодвествува со топлите дрвни декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt и дава природен мат изглед.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08