Име U113 ST9 Cotton Beige
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 1015
Опис U113 ST9 Cotton Beige. Овој декор има неутрален крем тон кој потсетува на памук. Благодарение на тоа оваа боја е мошне флексибилна за комбинирање и се сложува скоро со сите дрвни декори како и со репродукциите на метал и камен. Структурата ST9 Smoothtouch Matt и дава природен мат изглед.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2