Име U156 ST9 Sand Beige
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S1505-Y50R
Опис U156 ST9 Sand Beige. Има тон на црвеникавo-беж песок што изгледа добро во различни комбинации. Ова е декор што претставува хармонична комбинација и на речиси секој вид на дрво изгледа топло, но неутрално. Оваа топла нијанса визуелно одлично се вклопува со скоро сите дрвни декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt на овој декор му дава природен изглед како мат лакирана површина.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2