Име U200 ST9 Beige
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S3010-Y50R
Опис U200 ST9 Beige. Тонот на оваа боја има значително црвеникав карактер. Во спектарот е помеѓу беж и кафена и е боја со среден интезитет. Со декори од светло дрво и репродукции на камен со боја на песок се добиваат хармонични комбинации. Структурата ST9 (Smoothtouch Matt) изгледа природно како мат лакирана површина.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2