Име U201 ST19 Pebble Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Опис U201 ST19 Pebble Grey. Овој сив декор е особено прилагодлив заради тоа што содржи нијанси на беж и сива. Во комбинација со структурата ST19 Deepskin Excellent креира природен и елегантен впечаток. Благодарение на дрвниот карактер одлично се совпаѓа со уни декорите и репродукциите на камен.
Структура ST19 Deepskin Excellent
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08