Име U201 ST9 Pebble Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 7044
Опис U201 ST9 Pebble Grey. Ова е декор кој нуди многу комбинации. Со беж и кремастите тонови кои ги содржи во себе остава впечаток на топла сива, која одлично се комбинира со многубројните дрвни декори, како и со репродукциите на материјали. Структурата ST9 Smoothtouch Matt и додава природен мат ефект.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2