Име OPL U323 ST9 Chilli Red
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 3003
Опис U323 ST9 Chilli Red. Оваа сигнално црвена боја може да се користи како акцент на сивите дрвни декори и репродукциите на материјали како бетонот. Благодарение на жаркоста, оваа боја ја сметаме за една од примарните бои. Структурата ST9 Smoothtouch Matt создава дополнителен мат ефект.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08