Име U325 ST9 Antique Rose
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S3020-Y80R
Опис U325 ST9 Antique Rose. Античко розевата е одличен контраст на сивите бои, како и на мат црната и сјајната ладно бела. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му додава природен мат ефект.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08