Име U332 ST9 Orange
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 2003
Опис U332 ST9 Orange. Оваа чиста и светла портокалова одлично соодветствува со темните и светлите репродукции на материјали. Заради својата живост се смета за една од основните Егерови бои. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му дава на овој декор природен изглед како мат лакирана површина.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2