Име U363 ST9 Flamingo Pink
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 3015
Опис U363 ST9 Flamingo Pink. Оваа боја има посебна примена и е одличен избор за брендови и современи ентериери. Совршен спој е со бели и сивкасти дрвни декори или репродукции на бетон. Структурата ST9 Smoothtouch Matt изгледа природно како мат лакирана површина.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
5788 U363 ST9 Flamingo Pink 18mm 6.460 ден. по ком.