Име U420 ST9 Purple
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S4020-R50B
Опис U420 ST9 Purple. Во спектарот на виолетовите бои ова е една од посветлите, која заради сивата нијанса која ја содржи во себе е лесно прилагодлива за покривање на големи површини, и добро се комбинира со дрвни декори кои исто така содржат сиви нијанси. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му дава природен мат изглед.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91206 U420 ST9 Purple 18mm 6.460
ден. по ком.