Име U500 ST9 Glacier Blue
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S1515-B20G
Опис U500 ST9 Glacier Blue. Глечер зелената во себе содржи примеси од зелена и се вбројува во таканаречените минт нијанси. Кога се користи со сиви, светли и бели репродукции наматеријали и уни декори, внесува свежина во просторот. Погодна е за простори од јавен карактер како кафулиња, ресторани и продажни салони. Структурата ST9 Smoothtouch Matt на овој декор му дава природен мат изглед.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91207 U500 ST9 Glacier Blue 18mm 6.460 ден. по ком.