Име U504 ST9 Tyrolean Blue
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 5000
Опис U504 ST9 Tyrolean Blue. Тиролско сината припаѓа на сиво-сините тонови која поради својата пригушеност создава иделани комбинации со модерните природни дрвни декори кои содржат сива боја. Оваа боја често се сретнува во скандинавскиот стил на уредување, во комбинација со белите и светлите дрвни декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt изгледа природно како мат лакирана површина.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5879 U504 ST9 Tyrolean Blue 18mm 6.460 ден. по ком.