Име U507 ST9 Smoke Blue
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 5014
Опис U507 ST9 Smoke Blue. Пригушено сината се состои од сиво- сини тонови кои заради својата пригушеност создаваат складни комбинации со модерните природни дрвни декори кои исто така содржат сива боја. Оваа боја често се комбинира со бели и светли дрвни декори во скандинавскиот стил на уредување. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му дава природен мат ефект.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91208 U507 ST9 Smoke Blue 18mm 6.460 ден. по ком.