Име U522 ST9 Horizont Blue
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S1030-R80B
Опис U522 ST9 Horizont Blue. Хоризонт сината припаѓа на пастелните тонови, кои поради нивната пригушеност создаваат хармонични комбинации со модерните декори на природно дрво што содржат сива боја. Оваа боја често се среќава во комбинација со декор на бело и светло дрво во скандинавскиот дизајн. Структурата ST9 (Smoothtouch Matt) изгледа природно како мат лакирана површина.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
6262 U522 ST9 Horizont Blue 18mm 6.433 ден. по ком.