Име U626 ST9 Kiwi Green
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S3050-G40Y
Опис U626 ST9 Kiwi Green. Заситена жолто-зелена, киви зелената изгледа како да е дојдена директно од природата, па одлично се вклопува со автентичните дрвни декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt изгледа природно како мат лакирана површина.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5877 U626 ST9 Kiwi Green 18mm 6.460 ден. по ком.