Име U630 ST9 Lime Green
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S1060-G40Y
Опис U630 ST9 Lime Green. Поради нејзината смела природа се смета за една од нашите основни нијанси. Бојата добива дополнителна јасност во комбинација со чисто бела боја. Во комбинација со темни или сиви материјали, како што е бетон, може да се користи како декор за зголемување на впечатокот на внатрешното уредување. Структурата ST9 Smoothtouch Matt изгледа природно како мат лакирана површина.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
876 U630 ST9 Lime Green 18mm 6.433 ден. по ком.