Име U636 ST9 Fjord Green
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S4010-B50G
Опис U636 ST9 Fjord Green. Фјорд зелената има светло зелени тоновисо доза на сини и сиви ниијанси кои и даваат пригушен изглед кој може да се користи со многу бројните дрвни декори и репродукциите на материјалите. Нејзиниот неннападен изглед ја прави прилагодлива за вметнување на големи површини. Структурата ST9 Smoothtouch Matt и дава природен мат изглед.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91209 U636 ST9 Fjord Green 18mm 6.460 ден. по ком.