Име U702 ST89 Cashmere Grey/ W1000 ST76 Premium White
Димензии 4100х 640х 8 (9,6 )мм
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Ѕидна Облога
Опис U702 ST89 Cashmere Grey. Црвенкаста нијанса на сива која одлично се вклопува со дрвни декори кои содржат црвенкасти нијанси во себе. Структурата ST89 овој униидекор го правирапав на допир. Од длабокиот сјај произлегува доза на елеганција со што овој декор лесно се претопува во различно комбинации/ W1000 ST76 Premium White со струкктурата ST76 оваа бела боја остава впечаток на груб камен кој сепак визуелна содржи доза елеганција и не е доминантна во просторот. Ѕидните облоги се двострани. Секој декор има своја соодветна работна плоча.
Структура ST89/ ST76
Дебелина 8 (9,6) mm
Напомена Ѕидните облоги се носат само по нарачка.