Име U702 ST89 Cashmere Grey
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис U702 ST89 Cashmere Grey. Кашмир сива е топол тон на сива боја што создава безвременски и хармонични комбинации со топли дрвени декори. Но,може и комбинации со еднобојни декори во други бои кои исто така можат да бидат сиви или бели. На овој декор ST89 (Mineral Rock) и дава грубост, кој, благодарение на својот длабок сјај, носи суптилна елеганција, бидејќи сјае од различна перспектива.
Структура ST89
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.