Име MDF U708 PM Light Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Медијапан плочи
Код Ral 7047
Опис U708 PM Light Grey. Неутралната светло сива може да се комбинира на многу начини. Можни се комбинации со други нијанси на сива, но може да се користи и како контраст со природен дрво декор . Оваа сива е исто така погодна за неутрални површини во уредување на ентериер. Кадифениот впечаток и мат изгледот PM PerfectSense Matt прават ефект на висок квалитет и елеганција.
Структура STPM
Дебелина 18mm
Кант 23/1
Напомена Мат и сјај медијапан таблите се продаваат и по четвртина табла.