Име U708 ST9 Light Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 7047
Опис U708 ST9 Light Grey. Неутралната светло сива може да се комбинира на многу начини. Како комбинациja со други нијанси на сива или да се користи како контраст на декор од природното дрво. Оваа сива исто така, e погодна како неутрална површина во дизајнот на мебел. Структурата ST9 Smoothtouch Matt создава природен мат ефект.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm/ 25mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5775 U708 ST9 Light Grey 18mm 5.381 ден. по ком.
3292 U708 ST9 Light Grey 25mm 6.965 ден. по ком.