Име MDF U732 PM Dust Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Медијапан плочи
Код Ral 7037
Опис U732 PM Dust Grey. Прав сива е ладна, средна нијанса на сива боја. Поради својата неутралност, може да се користи во бројни комбинации и затоа има широк спектар на примена. Кадифениот впечаток и мат изглед PM PerfectSense Matt му дава елеганција на овој еднобоен декор.
Структура STPM
Дебелина 18mm
Кант 23/1
Напомена Мат и сјај медијапан таблите се продаваат и по четвртина табла.