Име U732 ST9 Dust Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 7037
Опис U732 ST9 Dust Grey. Прав сива е ладна, средна нијанса на сива боја. Поради својата неутралност, може да се користи во бројни комбинации и затоа има широк спектар на примена. Површината на ST9 (Smoothtouch Matt) изгледа природно како мат лакирана површина.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
6038 U732 ST9 Dust Grey 18mm 5.793 ден. по ком.