Име U748 ST9 Truffle Brown
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S7005-Y50R
Опис U748 ST9 Truffle Brown. Оваа темно кафена прави топол контраст со декори од светло дрво, и често се користи за мебел во дневна или спална соба. Но, неутралната топлина на оваа боја е добродојдена и за уредување на кафулиња, пекари или ресторани. Структурата ST9 Smoothtouch Matt со својот кадифен впечаток ја зголемува неутралноста на декорот.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
4869 U748 ST9 Truffle Brown 18mm 5.998 ден. по ком.
93279 U748 ST9 Truffle Brown 25mm 7.581 ден. по ком.