Име U750 ST9 Taupe Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 7044
Опис U750 ST9 Taupe Grey. Има одредена топлина што може да се користи за неутрален дизајн. Благодарение на оваа карактеристика, се користи во канцеларии, аптеки или болници. Но, исто така, и во дизајнот на мебел додава топлина, и нуди неутрален контраст со дрвен декор. Структурата ST9 Smoothtouch Matt со својот кадифен впечаток ја зголемува неутралноста на декорот.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6043 U750 ST9 Taupe Grey 18mm 5.998 ден. по ком.