Име U763 ST76 Pearl Grey
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Код NCS S2500-N
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис U763 ST76 Pearl Grey. Средно сивиот тон на бисерно сивата добро се вклопува со дрвни декори кои не содржат многу сива боја. Поради својата неутралност, оваа студено сива боја може да се користи во голем број на апликации. ST76 (Mineral Rock) го илустрира појавувањето на груб камен кој има елегантна структура и визуелно не е премногу доминантен.
Структура ST76
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5