Име U763 ST9 Pearl Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S2500-N
Опис U763 ST9 Pearl Grey. Средно сивиот тон одлично одговара на дрвните декори кои не содржат многу сива во себе. Заради својата неутралност оваа ладно сива наоѓа примена во многу комбинации. Структурата ST9 ја дополнува неутралноста на овој декор со тоа што му дава прашкаст изглед.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91214 U763 ST9 Pearl Grey 18mm 5.793 ден. по ком.