Име U767 ST9 Cubanit Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 7048
Опис U767 ST9 Cubanit Grey. Светла, топло сива која може да се користи многу неутрално. Убаво се комбинира со дрвни декори кои содржат сива. Структурата ST9 Smoothtouch Matt со својот кадифен впечаток ја зголемува неутралноста на декорот.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5996 U767 ST9 Cubanit Grey 18mm 5.998 ден. по ком.