Име U775 ST9 White Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 9002
Опис U775 ST9 White Grey. Најсветлата ладна сива боја во палетата на EGGER од Уни декори. Изгледа речиси бело и може да ги неутрализира големите површини. .Структурата ST9 Smoothtouch Matt со својот кадифен впечаток ја зголемува неутралноста на овој декор.
Структура ST9
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
6211 U775 ST9 White Grey 18mm 5.793 ден. по ком.