Име U780 ST9 Monument Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S5005-B20G
Опис U780 ST9 Monument Grey. Низ овој камено сив декор се проткајува интересна сина компонента која му овозможува да се комбинира со елегантни темно сини нијанси или сиви дрвни декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му дава дополнителен прашкаст ефект.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91215 U780 Monument Grey ST9 18mm 5.998 ден. по ком.